Welkom in groep 7

Nemen jullie de rapporten weer mee naar school? Ik mis er nog drie...

Huiswerk.
oefen deze week de Woordpakketten 9 en 10 (kunnen jullie vinden op de schoolsite, onder groep 7)

Blijf steeds de tafels oefenen!
En.....blijf lezen!

18 mei:
-Rep. Topografie Hoofdstuk 6

Welkom in groep 7!

Na ruim een week weer aan het werk te zijn merk ik dat ik met enthousiaste kinderen mag werken die ook echt aan het werk willen! We hebben ook een paar activiteiten gedaan om weer aan elkaar te wennen en om als groep samen te werken.

Het is misschien goed om te weten dat we proberen de kinderen in ieder geval voor elke vrijdag iets te laten leren. Er zijn kinderen die er al naar vragen, dus dat is een goed teken....
Meestal krijgt uw kind voor twee vakken huiswerk mee, soms voor drie.
Wilt u uw kind helpen om regelmatig met hun huiswerk bezig te zijn? Dat is nl. erg belangrijk.

Laat uw kind verder zoveel als maar mogelijk is thuis lezen. Ook spelling kunnen de kinderen thuis oefenen. De woordpakketten zijn op de schoolsite terug te vinden.
Ik heb aan een viertal kinderen die wel wat extra spellingoefeningen kunnen gebruiken een gebruikersnaam en wachtwoord meegegeven voor het computerprogramma BLOON (www.bloon.nl).
De komende zes weken zullen alle kinderen met de eerste 2 woordpakketten aan de gang gaan. Als u wilt weten welke woorden er door de kinderen geleerd moeten worden dan kunt u deze woordpakketwoorden ook vinden op de site van de school, onder groep 7.

Hebt u vragen? Kom dan gerust langs (liefst na schooltijd).