Huiswerk:
Vrijdag 28 september:
- Repetitie stencil Engels

-Tot 1 oktober oefenen we de woordpakketten 1 en 2. Deze woordpakketten kunt u ook vinden onder groep 7 op  onze website.

Oefen ook elke avond even tafels, want die zitten er niet meer zo goed in!
En tenslotte: Lezen, veel lezen!

Welkom in groep 7!

Beste jongens en meisjes,

Fijne vakantie gehad? Dan hebben jullie vast ook veel zin om te beginnen.
Ik heb er ook heel veel zin in. We gaan veel leuke en veel leerzame dingen doen met elkaar.

Met elkaar, schreef ik. Weet je waarom? Omdat we het alleen met elkaar fijn en gezellig kunnen maken dit schooljaar.
We hebben elkaar nodig. Jullie hebben mij nodig, maar ik heb jullie daarbij net zo goed nodig. En vooral: jullie hebben elkaar hierbij nodig. Help elkaar, steun elkaar. Probeer het voor alle kinderen in de klas leuk  en gezellig te maken. Ik zal er mijn best voor gaan doen. Doen jullie mee?

Dan nog een paar dingen die je moet weten:
-Let erop dat je maandagmiddag en dinsdagmiddag je gymspullen bij je hebt.
-Dat we in ieder geval elke dinsdag en donderdag iets fruitigs meenemen naar school als tussendoortje
- Als je huiswerk hebt schrijf ik dat op bord. En ook hier, op de website, kun je het huiswerk terugvinden. Probeer er elke dag iets aan te doen. Dat is het beste!
- Als ik iets aan jullie (of aan je ouders) te melden heb, dan kun je dat hier lezen. Kijk dus regelmatig even op de website van de school!

Tot maandag!