Welkom in groep 5!

Hallo Hagar, Suze, Julien, Arnout, Noa, Benthe, Jasmijn, Madelein, Thijs, Ninthe, Luuk, Leendert, Sanne, Corstian, Femke, Lisa en Thirza. Jullie zitten dit jaar in groep 5!

Wat gaat de tijd hard, het is alweer april! We zijn in de klas druk met van alles. Vorige week vrijdag hebben we de Koningsspelen gehad, wat was het leuk en wat hadden we lekker weer!
Eind van deze week vieren we Koningsdag en daarna hebben we lekker een poosje vakantie! Succes nog deze week en alvast een hele fijne vakantie toegewenst!!

De tafels oefenen we (bijna) iedere dag. We merken dat dit snel wegzakt. Oefent u thuis ook mee?!
Er zijn talloze internetsites waar ze op te oefenen zijn! Onder aan deze pagina ziet u een aantal voorbeelden.

maandag 4 juni          psalm 118:11

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Algemene informatie groep 5

Psalm
Elke week wordt er een psalm aangeleerd. In de klas zingen we deze elke dag. Op maandag wordt de psalm overhoord. Als de kinderen de psalm nog niet goed kennen, kunnen ze thuis oefenen. Het psalmrooster staat in de schoolgids en op de website.

Rapport
De leerlingen krijgen 2x een rapport. Ook wordt het AVI-leesniveau op het rapport vermeld. De minimum norm voor het eerste rapport is AVI M5. Op het tweede rapport is dat AVI E5 . Op leesboekjes staat vaak het AVI niveau vermeld. Zo kunnen de kinderen het juiste niveau boeken zoeken.

Gymnastiek
Groep 5 heeft 2x gymnastiek in de Beemd.
Tijden: dinsdag aan het begin van de middag (toestellen) en donderdag halverwege de middag (spel).

Wilt u erop toezien dat de kinderen dan hun gymkleren meebrengen? We vinden het vanwege hygiŽne en veiligheid ook erg belangrijk dat de kinderen gymschoenen dragen!!

Spelletjes
Kijk eens voor leuke reken- en taalspelletjes op de volgende sites:

Tot slot
Zijn er nog onduidelijkheden of vragen kom dan gerust even langs. Dit het liefst na schooltijd. U kunt natuurlijk ook altijd mailen of bellen. Juf van As werkt op ma-di en woe en juf de Vries op do en vrij!