Welkom in groep 4!

Maandag 21 januari

Beste jongens en meisjes, wat was het een feest afgelopen vrijdagochtend! Jullie zagen er allemaal heel erg leuk uit en het was super gezellig! Allemaal nogmaals bedankt voor de leuke cadeautjes die ik van jullie heb gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Groetjes van juf van Dongen

Maandag 3 december

Beste jongens en meisjes,

Groot nieuws!! De baby van juf van Hemert is geboren! Een klein lief meisje en ze heet LYNN. Van harte feliciteren wij de juf en haar man en Tess met haar kleine zusje! Geniet ervan!

Groetjes van ons

Hallo jongens en meisjes!

Een berichtje op de website! Inmiddels zitten we alweer heel wat weken op school. We hebben voor een poosje afscheid genomen van juf van Hemert en we hopen op een lieve baby! Juf 't Hoen vervangt de juf op woensdagmorgen tot het eind van het verlof en vrijdagmorgen tot de Kerstvakantie. Juf van Dongen gaat op vrijdagmorgen werken van de Kerstvakantie tot het eind van het verlof.

Aanstaande woensdag is de open-les morgen. Allemaal van harte welkom!

We oefenen al een beetje met de tafels! In groep 4 leren we de tafels van 1 t/m 6 en 10. Een leuke site om te oefenen is www.onlineklas.nl. Daarop kunnen de kinderen ook het automatiseren van de sommetjes onder de 10 leren.
Veel plezier!

Groetjes van de jufs

Beste allemaal!

De kop is eraf zullen we maar zeggen. Na een weekje wennen gaan we nu toch echt van start met alle bezigheden! Op maandagmiddag en dinsdagmiddag gaan we naar de gym. Dat is misschien goed om nog even te vermelden. Verder hopen we op een leuk schooljaar en wensen alle kinderen veel plezier in groep 4!

Groetjes van juf van Hemert en juf van Dongen