Welkom in groep 0/1a

Dinsdag 5 december

Het Sinterklaasfeest is voorbij.. Jammer hoor, het was reuze gezellig! Op de site kunt u wat foto's zien van het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten. Alle kinderen kregen wat lekkers en een cadeautje. We kregen ook een speelgoed gitaar voor in de klas, hoera!

Nu gaan we liedjes leren over het Kerstfeest. Een mooi feest want de Here Jezus is voor ons naar deze aarde gekomen!

Tot de volgende keer!

Dinsdag 26 september

Beste ouders,

Het is gelukt om wat foto's op de website te zetten :-)! Bij de knop 'fotoalbum' kunt u helemaal onderaan 'groep 1 september 2017' vinden.
Het is gezellig in de klas en we leren elkaar steeds beter kennen. We willen bijna allemaal juf zijn en vooral het spelen op de gitaar vinden de meeste kinderen wel erg mooi.

Tot de volgende keer!

Donderdag 7 september

Beste ouders,

We werken over het thema 'Dit ben ik' en we oefenen elke dag onze namen, we kijken goed hoe we eruit zien en we zingen er een liedje over:

Dit zijn mijn wangetjes en dat is mijn kin,
Dit is mijn mond met mijn tandjes erin.
Nu nog mijn oren, mijn ogen, mijn haar,
En dit is mijn neusje en dan ben ik klaar.

We vertellen ook vaak uit de Bijbel. De schepping vertelden we en we leerden er een liedje over:

Zeg wie heeft gemaakt de ..... (en we bedenken iets wat God heeft gemaakt). Meestal beren, apen, krokodillen en het grote bos. Dus zo:

Zeg wie heeft gemaakt het grote bos, het grote bos, het grote bos
Zeg wie heeft gemaakt het grote bos? God in de hemel daar!

Groetjes van de jufs

De eerste schooldag zit er inmiddels op, voor de kinderen wel even wennen, zo'n eerste echte schooldag.
We hebben lekker met de klei gespeeld, buiten op de fiets een rondje gereden, gezongen in de kring en nog veel meer.

Groet,
Juf van Hemert en juf van Dongen