Koningsspelen

06-04-2018
Vrijdag 20 april doen we mee met de landelijk Koningsspelen. U heeft hierover al een brief ontvangen. We zijn nog op zoek naar enkele moeders die thuis een spelletje willen doen met de kinderen van groep 1 t/m 4. Wilt u wel een spel doen maar bent u op zoek naar een leuk spel neem dan contact op met juf van Dongen. Zij heeft nog een aantal leuke ideeŽn.
De kinderen worden om 9.00 uur op school verwacht voor het ontbijt om daarna spelletjes te gaan doen met elkaar. U bent vanaf 11.15 uur van harte welkom om samen met uw kind zijn of haar fiets te komen versieren. Groep 1 t/m 4 heeft zoals altijd de middag vrij en voor de groepen 5 t/m 8 is er een gezellige middag in de klas met gezelschapsspellen.